IT Supporter – Glostrup

Danmarks største cocktailvirksomhed søger IT Supporter til Glostrup.

Om Friday Group:
Siden 2016 har Friday Group ApS været leverandør af den perfekte fredag aften. Vi er en koncern bestående af 30 fuldtidsansatte og flere hundrede dedikerede unge mennesker, som tilbyder forskellige løsninger til hotel-, restaurations- og cateringmarkedet.

Koncernen består af fem brands, der blandt andet tilbyder cocktailoplevelser, isterninger og salg af drikkevarer; Cocktail Company, Is Til Fest, Potio, der drives af vores to afdelinger i hhv. Glostrup og Åbyhøj, samt cocktailbarerne Aloë og Kassen, der begge ligger i København.

Vi har opnået 3 Gazelle-priser og er støttet af Innovations- samt Vækstfonden. I 2020 købte kapitalfonden Morph Capital samt ejendomsudvikleren Thomas Simpson en andel af selskabet.

Om denne stilling:
Hos Friday Group vil du få berøring med fejlsøgning, fejlretning på IT-udstyr og IT-systemer, brugersupport, dokumentation af opsætninger/rutiner og meget mere. Arbejdet sker i tæt samarbejde med systemspecialisterne i udviklingsafdelingen, der ligeledes byder på sparring og vejledning. I din dagligdag vil du bidrage med generel IT support, men der vil også være mulighed for berøring med mindre udviklingsopgaver. 
IT-supporten sker efter et fælles koncept i hos Friday Group, så opsætninger og rutiner er ens på alle arbejdspladser. 

Kompetencer, viden og evner: 
Vi forventer, at du har erfaringer eller gerne vil tilegne dig viden om ovenstående arbejdsområder. At du er uddannet IT-supporter eller har anden relevant IT-uddannelse. Har du erfaring med eller har du interesse for Podio vil det være en absolut fordel. 

Forandringsparat og god til at tilpasse dig tidens trend, en god kollega, serviceminded, lyttende, imødekommende, gåpåmod, handlekraftig, højt engage- ment og involvering, og kan arbejde selvstændigt. God til at kommunikere og et godt humør. 

Bliv vores nye kollega: 
Friday Groups Glostrup-afdeling ligger på Erhvervsvej lige udenfor København, hvilket også bliver din daglige arbejdsplads. 

Vores værdier er:
Loyalitet, Innovation, Glæde og Agilitet. Vi vægter at have det sjovt sammen, mens vi går efter vores mål.

Løn og muligheder:
Lønnen gives efter kvalifikationer og erfaring. Du har stor mulighed for at påvirke din egen hverdag samt fremtiden hos Friday Group i form af afdelingens resultater.

Send din ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og et vellignende foto hurtigst muligt. Ved spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte vores CIO Søren Dyrby på telefon: 2989 4000.

Tiltrædelse:
Gerne hurtigst muligt, men vi venter også gerne på den rette.

Arbejdstid:
Deltid.

Vi glæder os til at tale med dig! Søg stillingen – klik her. 

Når du har send din ansøgning, curriculum vitae og et vellignende foto, kan du nu enkelt og let booke et Fast Track Interview. Klik og vælg en tid der passer dig.

Friday Group ApS
Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup
Denmark
Direct phone to HR: +45 3020 5192
Website: https://fridaygroup.dk
CVR-nr 37749850