Friday Group ApS søger markedsføringspraktikant

Danmarks største cocktailvirksomhed søger markedføringspraktikant

Om Friday Group:
Siden 2016 har Friday Group ApS været leverandør af den perfekte fredag aften. Vi er en koncern bestående af 25 fuldtidsansatte og flere hundrede dedikerede unge mennesker, som tilbyder forskellige løsninger til hotel-, restaurations- og cateringmarkedet.

Koncernen består af fem brands, der blandt andet tilbyder cocktailoplevelser, isterninger og salg af drikkevarer; Cocktail Company, Is Til Fest, Potio, der drives af vores to afdelinger i hhv. Glostrup og Åbyhøj, samt cocktailbarerne Aloë og Kassen, der begge ligger i København.

Vi har opnået 3 Gazelle-priser og er støttet af Innovations- samt Vækstfonden. I 2020 købte kapitalfonden Morph Capital samt ejendomsudvikleren Thomas Simpson en andel af selskabet.

Til vores marketingafdeling søger vi nu en ihærdig praktikant, der er klar til at hjælpe vores marketingteam med at stå for markedsføringsinitiativer på tværs af virksomheder og brands. Dette inkluderer bl.a. vedligeholdelse af sociale medier, opsætning af salgsmaterialer til salgsteamet, vedligeholdelse af websites og tekstforfatning.

Som marketingpraktikant i Friday Group vil du opleve en sjov og anderledes hverdag, hvor der er fokus på udviklingen hos den enkelte, samtidigt med at der bliver fejret de små succeser i hverdagen. Vi er en festlig koncern, hvor der ikke er langt til toppen, og i samråd med marketingschefen, vil du selv være med til at skabe dine opgaver i din praktikperiode.

Vi forestiller os at du er ihærdig, initiativrig, kreativ og god til skriftligt arbejde. En del af dine arbejdsopgaver vil indebære skriftlig formulering til diverse platforme, herunder vedligeholdelse af vores blogs, sociale medier og vores websites. Hvis du har erfaring med at arbejde med Photoshop eller lignende programmer er det en fordel, men det er ikke et krav. Teknisk indsigt er en stor fordel, da vi bruger mange forskellige IT-systemer til at få vores virksomhed til at køre smertefrit.

Vi har kontorer i Glostrup, og tilbyder betalt frokost, samt hyggelige fredagsbarer. Arbejdstiden ligger fra 9 til 17, og Så hvis du er glad for at feste og har interesse i markedsføring.

Vores værdier er:
Loyalitet, Innovation, Glæde og Agilitet. Vi vægter at have det sjovt sammen, mens vi går efter vores mål.

Løn og muligheder:
Lønnen gives efter kvalifikationer og erfaring. Du har stor mulighed for at påvirke din egen hverdag samt fremtiden hos Friday Group i form af afdelingens resultater.

Send din ansøgning:
Send din ansøgning, dit curriculum vitae og et vellignende foto.

Tiltrædelse:
Gerne hurtigst muligt, men vi venter også gerne på den rette.

Arbejdstid:
Fuldtid.

Vi glæder os til at tale med dig! Søg stillingen – klik her. 

Friday Group ApS
Erhvervsvej 17,
2600 Glostrup
Denmark
Direct phone to HR: +45 3020 5192  
Website: https://fridaygroup.dk
CVR-nr 37749850