Friday Group

Vi driver seks virksomheder, der tilbyder cocktailoplevelser

shaker-png
Cocktail Company

Vores flagskib Cocktail Company leverer cocktailcatering til alle former for events, afholder fysiske og virtuelle cocktailkurser og har en webshop med diverse cocktail- og spiritusprodukter. Cocktail Company har kontorer i Aarhus og Glostrup. 

Is Til Fest

Is Til Fest producerer og leverer isterninger, tøris og knust is i termotønder og -kasser til private, virksomheder, festivaler og lokationer. Is Til Fest har produktion i Aarhus og Glostrup. 

Potio

Potio leverer drikkevarer, barudstyr, fadølsanlæg, snacks, isterninger og meget mere til studenterbarer, firmafester, kollegier og festivaler i hele Danmark. I samarbejde med kendte spiritusleverandører, kan Potio tilbyde virksomheder drikkevareløsninger til konkurrencedygtige priser. 

Kassen Cocktailbar

Kassen Cocktailbar er en af vores cocktailbarer i hjertet af København. Placeret lige ved Dronning Louises Bro og yderst populær blandt byens studerende og festglade beboere. 

Aloë Cocktailbar

 Vores cocktailbar Aloë ligger blot 50 meter fra Strøget og oser af sydamerikansk stemning.  Cocktailbaren er et lille åndehul, hvor gæsterne kan nyde deres Mojito i farverige omgivelser eller deltage i et lærerigt cocktailkursus. 

Grace Cocktailbar

 Vores cocktailbar Grace ligger i centrum af Aarhus. En smuk cocktailbar med luksuriøs, 1920’er interiør, som danner de hyggeligste rammer omkring gæsternes aften eller cocktailkursus.